ATHLETIC SOKKEN

Ontwikkelt voor sporters. Gedragen door iedereen.

 

Waarschijnlijk de meest populaire neuro-sock voor elke dag. Deze Athletic Crew-sokken overtreffen en inspireren iedere dag duizenden mensen over de hele wereld, zelfs buiten het sportveld of de fitnessclub.

 

Voor alle sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Stabiliteit, energie en welzijn bij elke stap.

Ontwikkeld voor belastende, intensieve activiteiten. 

 

Als het nu gaat om wandelen in de natuur, hardlopen, een rondje golf, paddle of tennis op de baan of eender welke sport.  Dan zijn het slimme HPT-patroon en het compressie-effect zijn de Athletic-sokken de ideale partner voor alle situaties waarin meer stabiliteit, betere balans en algemeen welzijn belangrijk zijn.

 

Niet alleen topsporters en atleten zijn fan van de Athletic Neuro Socks. Deze sportsokken worden ook steeds vaker gebruikt door mensen in overwegend staande beroepen zoals kelners, verpleegsters, verzorgers en verkooppersoneel, of als een verfijnde vervanging voor standaard sokken.

 

Begin elke dag stabiel en standvastig met meer zelfvertrouwen, welzijn en meer kwaliteit van leven op de lange termijn.

Waarschijnlijk de meest populaire neuro-sock voor elke dag. Deze Athletic Crew-sokken overtreffen en inspireren iedere dag duizenden mensen over de hele wereld, zelfs buiten het sportveld of de fitnessclub.

 

Voor alle sport- en vrijetijdsactiviteiten.

Stabiliteit, energie en welzijn bij elke stap.

Ontwikkeld voor belastende, intensieve activiteiten. 

Athletic No Show

De Neuro Socks Athletic No Show Socks of de sneakersok zijn de ideale partner als het gaat om het dragen van sokken zonder zichtbaar te zijn. Ideaal voor de zomer, de No Show sokken reiken tot net onder de enkel, zakken niet af en zorgen op deze manier voor een aangenaam draagcomfort.

 

Populair bij atleten zoals tennissers of andere vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht bij warmere temperaturen. Ideaal voor in sport-, hardloop- en vrijetijdsschoenen.

Athletic Mini Crew

De Neuro Socks Mini Crew Socks zijn waarschijnlijk de meest populaire sokken voor onze klanten. Met zijn ideale hoogte boven de enkel zorgen deze sokken niet alleen voor een veilig draagcomfort, maar kunnen ze ook bij alle vrijetijdsactiviteiten worden gedragen.

 

De Neuro Socks Mini Crew zijn een ideale partner voor een actieve levensstijl, dagelijks gebruik en alle sportactiviteiten.

Athletic Crew

De Neuro Socks Athletic Crew Socks gaan nog een stapje verder en komen tot halverwege de kuit. Ze bieden dezelfde voordelen van onze andere sokken, met een extra ondersteuning voor de achillespees. De Neuro Socks Athletic Crew hebben een geleidelijke compressie en houden de spieren warm en actief. 

 

Ideaal voor dagelijkse activiteiten, langere wandeltochten, voor sporters en atleten. Ideaal voor in de herfst- en winterperiode.

Athletic Knee High

Athletic now show, sportsokken, wandelsokken, loopsokken, ruitersokken, paardrijsokken, paardrijkousen,  Sportcompressiekousen

Onze Neuro Socks Atletic kniekousen zijn ontworpen voor een actieve levensstijl en sportieve activiteiten. 

 

Net als de crew sokken bieden onze Knee High ook extra compressie (te vergelijken met traditionele compressiekousen) en komen tot net onder de knie. Deze sportsokken worden ook steeds vaker gebruikt door mensen in overwegend staande beroepen zoals kelners, verpleegsters, verzorgers en verkooppersoneel… enz.

De Athletic Knee High worden gebruikt tijdens vliegreizen, wandelingen, lopen, fietsen, paardrijden... 

 

Ze helpen de spieren warm te houden, verhogen en verbetert de doorbloeding.

ATHLETIC SOKKEN

ATHLETIC SOKKEN

Wit, Staalgrijs, Zwart, Blauw, Rood

 

  • Verbeterde stabiliteit, balans en stevigheid
  • Verbeterde energie en regeneratie
  • Een beter gevoel en levensvreugde
  • Houdt de tenen koel, droog en vermindert blaren
  • Ademend en antibacterieel tegen geur
  • Ideaal voor alle vrijetijds- en sportactiviteiten

 

MATERIAALINHOUD: POLYESTER, Elastaan, NYLON 

Antibacterieel

Fijne breisteek

Ademend

Extra versteviging op de teen

Verluchtend

Platte teennaad

Versterkte hielzone

Neurotech-patroon onder de voet

Boogsteun

Versteviging van het hielgebied