VoxxMagic Shapewear

Begin elke dag met een goed gevoel en een mooi gevormd silhouet

 

Wellicht het slimste corset met ingebouwde technologie voor jouw

mooi gevormd silhouet voor meer welzijn en kwaliteit van leven.

Elke dag. Bij elke stap

 

Iedere stap brengt je dichter bij je droomfiguur

In perfecte vorm. Bij iedere heupzwaai meer levenskwaliteit ervaren.

 

Wij noemen het een corset of corrigerend ondergoed, shapewear is de nieuwe naam, een betere stof en modernere vormen. Het corset heeft terug plaatsgevonden in veel damesgarderobes.

 

Shapewear is niet langer alleen iets voor "plus size vrouwen" of "het noodzakelijke ondergoed" voor avond- en galajurken, dit corset wordt steeds meer gedragen onder alledaagse kleding. En dat door miljoenen vrouwen wereldwijd.

 

Dankzij de nieuwe en geoptimaliseerde combinatie van verschillende stoffen, wordt het "moderne" shapewear/corset gekenmerkt door het feit dat het een visueel "slanker" figuur kan oproepen wanneer het onder elk kledingstuk wordt gedragen - en dus elke vrouw, ongeacht leeftijd en gewicht, een steeds beter figuur krijgt. Het helpen er dus zelfverzekerder uit te zien.Shapewear - Een slimme gedachte en een stap vooruit.

 

De VoxxMagic Shapewear gaat nog een stap verder en combineert op slimme wijze de voordelen van Shapewear met de vele voordelen van Human Performance Technology - bekend van de VoxxLife Neuro Socks. Zo is de VoxxMagic Shapewear nu al een onmisbaar goedpassend ondergoed voor tal van vrouwen geworden.

 

Zorgvuldig geselecteerde, aangename materialen zorgen voor een ongekend draagcomfort. Het HPT-patroon dat aan beide binnenzijden is verwerkt en geoptimaliseerd met hypoallergene siliconen, geeft de naadloos verwerkte VoxxMagic Shapewear de beslissende finishing touch en creëert zo echte magie voor vrouwen.

 

VoxxMagic Shapewear is niet alleen shapewear in de traditionele zin: de slimme combinatie van materiaal en moderne HTP-technologie vormt niet alleen een mooie taille, maakt ook de buik glad en minimaliseert optisch lelijke deuken op de billen en dijen. Enthousiaste vrouwen zeggen ook dat ze meer stabiliteit, meer energie, een goed gevoel en meer kwaliteit van leven ervaren als ze deze shapewear dragen.

 

Een tweede huid die vrouwen er elke dag aantrekkelijker uit laat zien, meer zelfvertrouwen geeft en een betere kwaliteit van leven laat ervaren en tegelijkertijd ondersteunt bij het nastreven van doelen die geoptimaliseerd zijn voor hun figuur. Dit is VoxxMagic Shapewear - de shapewear voor de moderne vrouw van vandaag.CORRIGEREND ONDERGOED SHAPEWEAR, slanker binnen enkele seconden

De juiste maat

Grootte

Om bij de taille te passen

Past op de heupen (20 cm onder de taille)

Geschikt voor het gewicht 

We raden aan om een ​​nauwkeurige meting te doen. Zit je tussen twee maten in, dan raden we je aan om de kleinere maat te kiezen.

Samenstelling:

Shapewear bestaat uit 80% nylon, 19% elasthaan en 1% katoen. Het kruis is gemaakt van katoen voor het gewenste comfort. 

Inhoud:

Een hoog getailleerde VoxxMagic shapewear in de kleur nude of zwart

Onderhoud:

Wassen met gelijke kleuren. Niet bleken of in de droogtrommel drogen. Niet strijken. Niet stomen. Alleen wassen op max. 40°C.

 

Is het gevaarlijk om shapewear te dragen?

 

Indien de shapewear in de juiste maat wordt gebruikt en op basis van het draagadvies van het product, kan de VoxxMagic shapewear zelfs helpen om de bloedsomloop te stimuleren en de "opeengepakte" spieren te ontlasten.

 

Waar gaat het vet heen?

 

Iedereen heeft zichzelf deze vraag al eens gesteld. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met shapewear of niet. We ontdekten dat shapewear werkt. Het geeft een visueel slanker figuur en maakt de contouren glad. De lovehandles worden in de gebieden gedrukt waar spieren ze samendrukken, zoals de buikspieren.NAADLOOS verwerkt

Naadloze verwerking zorgt voor extra comfort en een gladde uitstraling onder elk kledingstuk. Er is alleen een centrale naad aan de binnenkant.

 

GLAD & VLAKT AF

Op elkaar afgestemde stoffen en vormen maken de buik glad en plat, terwijl de spanning in de stof uitstulpingen elimineert.

 

GEOPTIMALISEERD HPT-PATROON

Het geoptimaliseerde HPT-patroon van zachte siliconen zorgt voor meer stabiliteit, een meer rechtop lopen, meer energie en beter gevoel.

 

GESTIMULEERD LYMFESTELSEL

Het HPT-patroon stimuleert ook het lymfestelsel, wat ook een betere vetverbranding mogelijk maakt.

 

Lees verder