GOED VOOR JOU EN MOEDER AARDE.

 

Met beide benen op de grond en met een blik op de toekomst zet Boomhi welzijn voorop op persoonlijk - en wereldwijd - niveau.

 

Onze missie is om een ​​product te maken dat je helpt om je meest optimistische zelf te worden, terwijl je tegelijkertijd de omgeving van plastic afval opruimt en een grotere bijdrage levert aan Moeder Aarde, boom voor boom.

 

Eindelijk - bewustzijn zonder compromissen. Onze Elevated Mind Technology™ in combinatie met onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat u zich goed kunt voelen terwijl u goed bezig bent. Samen met onze partners hebben we duizenden plastic flessen uit het milieu gehaald en ons gecommitteerd om tegen 2022 minmaal 1.000.000 bomen te planten.

 

PLASTIC EEN TWEEDE LEVEN GEVEN

Onze Boomhi-sokken zijn gemaakt van gemiddeld drie gerecyclede plastic flessen, wat betekent dat je met elk paar de hoeveelheid plastic afval in het milieu vermindert.

De reis begint met ons herstelproces, waarbij plastic flessen worden verzameld, schoongemaakt en naar onze regeneratiefaciliteit worden gestuurd. Hier worden ze omgezet in een hoogwaardig en duurzaam garen dat de Boomhi sokken hun onvergelijkbare comfort geeft. Zelfs onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, omdat het ons doel is om bij elke stap het verschil te maken.

Met Boomhi is elke stap er één om te groeien naar een betere versie van jezelf - gelukkig, bewust en verbonden - en een naar een betere toekomst voor ons allemaal.

 

Elevated Mind Technology™ creëert gevoelens van vreugde, geluk en optimisme zodat

je altijd met je rechter- of linkervoet stapt.

Wij zijn van mening dat milieubewust gedrag een verwachting zou moeten zijn van alle bedrijven. 

We zetten ons niet alleen in om onze voetafdruk te minimaliseren, maar ook

om de aarde nog groener te maken dan we haar aantroffen.

WAAROM WE BOMEN PLANTEN

Er wordt gezegd dat bomen de longen van de aarde zijn, en welzijn begint met diep ademhalen. We planten bomen omdat ze de wortel zijn - in de ware zin van het woord - van een lange termijn impact op het milieu.

Een volgroeide boom neemt jaarlijks tot wel 48 kilo CO2 op, haalt broeikasgassen uit de atmosfeer, gaat klimaatverandering tegen, bevordert de biodiversiteit en verkleint de kans op natuurrampen.

Van bomen is ook bekend dat ze gunstige effecten hebben op de fysieke en mentale gezondheid van mensen in gemeenschappen over de hele wereld, en met Boomhi is elke stap er één om uit te groeien tot een betere versie van jezelf - gelukkig, bewust, verbonden - en naar een betere toekomst voor ons allen.

 

Er zijn veel handen nodig om een ​​wereldwijd verschil te maken. 

Lees meer over onze toekomstgerichte partners.

Repreve is de toonaangevende hoogwaardige vezel gemaakt van gerecyclede materialen. Hun proces om plastic afval om te zetten in garen van hoge kwaliteit heeft meer dan 4 miljard plastic flessen bespaard op de vuilstort.

 

 

One Tree Planted is een non-profitorganisatie die zich richt op herbebossing over de hele wereld. Tot op heden heeft ze meer dan 6 miljoen bomen geplant - en is van plan om tegen het einde van 2022 nog eens 15 miljoen te planten.