Technologie

Wetenschap, moderne technologie en onderzoek met slechts één doel.

 

Een bijzondere samenwerking tussen onderzoek en wetenschap, gekoppeld aan de visie en het duidelijke doel om holistisch welzijn te bereiken zonder inname van supplementen. En dit op een natuurlijke manier, met een alledaags product voor een betere kwaliteit van leven.

 

Ontspannen de dag door.

Je beter voelen, betere levenskwaliteit. Voor een comfortabel dagelijks welzijn.

 

Vragen over hoe een simpele sok, een geweven of geïntegreerd patroon dat alleen de huid raakt, kan helpen om meer welzijn en betere kwaliteit van leven te bereiken, zijn niet zo eenvoudig te beantwoorden.

 

Ook vandaag de dag is de complexiteit van het menselijk brein en de samenwerking tussen de individuele zenuwen nog niet volledig onderzocht. Zonder medische valkuilen of technische termen is een simpele, begrijpelijke uitleg niet makkelijk te begrijpen.

 

De basis van de Neuro Socks producten is gebaseerd op onderzoek uit de laatste 50 jaar van de neuromusculaire wetenschap en hoe de stimulaties van het centrale zenuwstelsel het menselijk lichaam en bepaalde gebieden positief kunnen beïnvloeden.

 

Elke dag krijgen onze hersenen miljarden impulsen en informatie binnen die ze moeten verwerken. Als het nu gaat om een geur, een geluid of een gevoel. Het complexe menselijke brein kan zelfs de kleinste informatie gericht verwerken en omzetten. Met deze kennis is er bij de ontwikkeling van de Neuro Socks-producten speciale zorg besteed aan het leveren van de juiste informatie aan het menselijk brein om specifieke delen van het lichaam te activeren en te stimuleren.

 

Net als bij een voetreflexmassage kunnen de Voxx Life Neuro Socks ook de receptoren stimuleren, hier door middel van een speciaal ontworpen patroon. We noemen het:

 

„Human Performance Technology“ - afkorting HPT.

Voxxlife, Voxx hpt, Neuro socks hpt

 

Het HPT-patroon kan meer. Met dit uniek geweven patroon in onze sokken kunnen verschillende receptoren aan de onderkant van de voet gestimuleerd worden. 

Enthousiaste Neuro Socks-klanten sturen ons dagelijks berichten over de sensationele resultaten.

Ongelooflijke resultaten die gebruikers hebben bereikt door deze moderne, en zeer complexe technologie - worden snel gelijkgesteld met verklaringen van medische experts of afgedaan als "genezende verklaringen", "placebo-effect" of "kwakzalverij". Onze producten zijn niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Verschillen zijn wat ons als mensen definieert. Door deze verschillen leiden onze producten niet voor iedereen tot dezelfde resultaten. Onze missie is om mensen te bereiken die willen profiteren van meer welzijn, goed gevoel, een beter kwaliteit van leven en ondersteuning in het dagelijks leven. Dit is waarom Neuro Socks-producten en hun technologieën ontwikkeld zijn.

 

Een soort QR-code voor het lichaam.

Stel je voor:
Het HPT-patroon is ingebouwd in de onderkant van de Neuro Socks als een soort QR-code.

Deze QR-code wordt omgezet in leesbare informatie door je smartphone.

 

De camera van de smartphone fotografeert de code en stuurt hem door naar de software, het brein van de smartphone. Deze verwerkt de informatie en zet ze om in menselijke informatie. Zoals het openen van een website, het schrijven van een sms of het bellen van een telefoonnummer.

 

Laten we dit dupliceren naar onze Neuro Socks-producten. Je voeten, die in contact staan ​​met het speciale HPT-patroon, fungeren als camera en kunnen de code (patroon) scannen. Deze informatie wordt nu via de zenuwbanen doorgegeven aan het centrale zenuwstelsel van de hersenen. De informatie die hier wordt ontvangen, wordt verwerkt en omgezet zodat de rest van het lichaam de informatie kan verwerken en een overeenkomstige reactie kan veroorzaken.

 

Deze informatie en reacties van het lichaam zorgen bij onze enthousiaste klanten voor:

 

» meer stabiliteit & betere balans,

» betere mobiliteit & een beter energieniveau,

» een geoptimaliseerd herstelproces,

» de weg naar een gelukkiger en gezonder leven.Een perfecte samenwerking.

 

Begrijp je: 

Het beschrijven van onze VoxxLife Human Performance Technology, zonder medische achtergrond, is niet eenvoudig. Doch de resultaten van miljoenen tevreden klanten over de hele wereld spreken voor zich. Deze technologie is een verrijking voor hun leven.

 

Uiteindelijk vormen de VoxxLife Neuro Socks producten een perfecte samenwerking tussen informatie die via de receptoren van de huid binnenkomt, door de hersenen wordt verwerkt en gericht door de zenuwbanen wordt omgezet. 

Dé slimste high-performance sokken ter wereld.

 

Wat Human Performance Technology kan doen:

 

Betere balans en mobiliteit

Een juiste houding is belangrijk om de juiste balans te behouden om meer bewegingsvrijheid en minder risico op letsels te krijgen

 

Verhoogde energie

Voel je energiek om al je activiteiten zoals een uitdagende wandeling tot een ontspannen wandeling door de stad te volbrengen.

 

Sneller herstel

Met meer zelfvertrouwen trainen zodat je na elke training kan blijven pushen, sneller en vollediger kunt herstellen.

Lees verder

 

Naar de Sokken Shop

Voxxlife hpt, Neuro Socks Hpt patroon

Aansluitende zoom

Voor een comfortabele en veilige grip op de sok

 

Extra ondersteuning

Helpt de sok mooi en strak te houden rond de voeten

 

Ergonomische Y-hiel

Voorkomt het verschuiven van de hiel

 

VOXXlife HPT-patroon

Gepatenteerde technologie die de balans, mobiliteit en energie optimaliseert en verhoogt

 

 

Ideale Materiaalmix

Beschermt tegen blaren, is antibacterieel en voert vocht af

 

Enkel ondersteuning

Voor een betere bewegingsvrijheid

 

Boog met 2 zones

Voor optimale ondersteuning van de stabiliteit