SAMENWERKING

Samen voor meer welzijn in heel Europa.

 

Word onderdeel van de missie en help samen met duizenden partners die in heel Europa actief zijn, meer welzijn, gezondheid en kwaliteit van leven in de wereld te brengen.

Een gemeenschappelijk doel.

Mensen in heel Europa helpen een beter leven te krijgen.

 

Sinds de oprichting van Neuro Socks GmbH hebben we de missie nagestreefd om met onze unieke wellness-producten zoveel mogelijk mensen in Europa te helpen naar dagelijks een goed gevoel en zo een hogere kwaliteit van leven te bereiken.

 

Als het nu gaat om vaste handelspartners zoals natuurvoedingswinkels, sportwinkels en apotheken of ons eigen constant groeiende netwerk van onafhankelijke verkooppartners. Dankzij deze sterke en betrokken partners komen we elke dag stap voor stap dichter bij deze missie.

 

Informeer nu via uw persoonlijke contactpersoon naar de aantrekkelijke mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking als dealer of zelfstandige verkooppartner.

 

Netwerk van verkooppartners in heel Europa

Het Neuro Socks-partnernetwerk is in 2018 voor het eerst gestart. Een makkelijke manier voor zelfstandigen om te profiteren van de groeiende naamsbekendheid en een tweede lucratieve financiële pijler op te bouwen.

 

Lagere aankoopprijzen, de mogelijkheid om passief inkomen te genereren en de eenvoud van de producten overtuigden meer dan 3.000 zelfstandigen, zogenaamde "business partners", om tegen eind 2020 lid te worden van de Neuro Socks-familie. Elke individuele partner ondersteunt de gemeenschappelijke missie om mensen in Europa te helpen een betere kwaliteit van leven en beter gevoel te bereiken.

 

Lokale handelspartners

Sinds enkele jaren werken we niet alleen samen met onze verkooppartners, maar hebben we ook succesvolle partnerschappen met vaste handelspartners. Ze hebben voor zichzelf de mogelijkheid ontdekt om hun eigen product portfolio uit te breiden met de steeds populairdere Neuro Socks-producten om zo aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

 

Internationaal opererende logistieke partners en een centraal magazijn zorgen ervoor dat alle speciaalzaken snel en eenvoudig worden bevoorraad, inclusief passende POS-displays.

 

Inmiddels bieden niet alleen sportwinkels, natuurvoedingswinkels, apotheken, natuurgenezers en orthopedische winkels Neuro Socks producten aan naast hun eigen assortiment.

PARTNER WORDEN