Voor privégebruik door het hele huis op alle textiel, in de auto, onderweg of op het picknickkleed. Spray je gordijnen, je kleding, je tapijten en vloerkleden, maar ook je bed, het kan zelfs handig zijn in je schoenen. Probeer ook je handdoeken of vind je eigen plekjes voor dat speciale tintje.


Laat je dag niet verpesten door nare luchtjes, maar gebruik liever TouchME premium black. TouchME-technologie maakt een einde aan nare luchtjes. Verheug u op heerlijk fris textiel en geniet van het nieuwe gevoel van welzijn, waar u ook bent.


TouchME premium black biedt een meerwaarde voor vrijwel elk gebied in de privéomgeving. Of het nu in het voertuig, op bekleding of in sportschoenen is, TouchME premium black bestrijdt geurtjes en creëert met de interactieve applicatie een altijd aanwezig gevoel van frisheid.


TouchME geurverwijderaar en textielverfrisser hygiënespray verwijdert hardnekkige geuren en binnengelaten geurtjes en laat een aanrakingsactieve geurbeleving achter op bijvoorbeeld: textiel, bank, meubelbekleding, kleding, schoenen, tapijten, wasgoed. De luchtverfrisser is ook te gebruiken als dierengeurspray voor hardnekkige dierengeuren.


Unieke technologie maakt efficiënte geurverwijderende eigenschappen mogelijk als geurspray. Gebruik bij rookgeur in textiel/stof als wasspray, textielreinigingsspray, geurspray of droogwasspray. Bijzonder efficiënt als nabehandeling van textielreinigers om de hygiëne te behouden. Nuttig voor rokers in huis of voertuig als nicotine- en geurverwijderaar & textielverfrisser auto om de geur van nieuwe auto's te behouden.


TouchME is hypoallergeen, getest en volledig veilig voor wijdverbreid gebruik of contact met de huid.