v.l.n.r. Wolfgang Cyrol (oprichter en CEO Neuro Socks GmbH), Jay Dhaliwal (uitvinder van VoxxLife Neuro Socks), Hans Enn (mede-oprichter en merk ambassadeur)

 

Een liefdevolle zorgzame zoon met een missie.

Hoe een bedrijf ontstond uit de liefde tussen moeder en zoon.

 

Neuro Socks werd in 2017 in Oostenrijk opgericht door de CEO Wolfgang Cyrol en is uitgegroeid binnen 3 jaar naar één van de meest succesvolle startups in Oostenrijk. De weg ernaartoe was allesbehalve makkelijk.

 

Wolfgang Cyrol had al verschillende succesvolle ondernemingen gehad toen hij in de zomer van 2017 werd benaderd door de Oostenrijkse 3-voudig wereldkampioen roeien Gernot Faderbauer met betrekking tot de Neuro Socks. Faderbauer, woonachtig in Canada, bevriend met een Canadese ondernemer, Jay Dhaliwal.

 

Jay Dhaliwal was een ondernemer en een zorgzame, liefdevolle zoon van een moeder met multiple sclerose. Vanaf zijn jeugdjaren was hij bereid zijn moeder en andere mensen met dezelfde symptomen te helpen beter te worden.

 

Zo gezegd, zo gedaan! Dhaliwal investeerde heel zijn spaargeld en stak hier ontzettend veel energie in om een methode te ontwikkelen dat niet alleen zijn moeder zou helpen, maar ook miljoenen mensen over de hele wereld naar meer welzijn zonder medicijnen of invasieve behandelingen. Al zijn inspanningen zijn niet zonder resultaat gebleven.

 

Zeven jaar onderzoek en ontwikkeling geeft/brengt het gewenste resultaat en inspireert vandaag miljoenen mensen.

 

Na zeven jaar onderzoek en ontwikkeling, met verschillende wetenschappers en medische professionals, was Dhaliwal in staat om iets bijzonders/unieks te creëren. Producten die zijn moeder hielpen om zich snel beter te voelen en op langere termijn een betere kwaliteit van leven te ervaren.

 

Deze unieke uitvinding resulteerde in een soort acupunctuur-patroon voor de voetzolen, geweven in een sok. Op deze manier ontwikkelde de Canadees iets revolutionairs, op natuurlijke wijze kon hij het lijden van zijn moeder verlichten.

 

Een slimme ondernemer, een grote visionair, was hetgene dat nog ontbrak. Deze persoon die deze unieke uitvinding begrijpt en bereid is deze producten in de Europese markt te zetten.

 

Wolfgang Cyrol kruistte het pad. Deze man was al jaren actief mensen te helpen een betere kwaliteit van leven, gezondheid en fitheid te laten ervaren. In eerste instantie was hij allesbehalve enthousiast om een ​​"sok" te verkopen.
Jay Dhaliwal vertrouwde op Gernot Faderbauer. Wolfgang is de persoon en visionair die hij voor dit product nodig heeft.

 

Het sloeg in als een bom. De dag die het leven van duizenden mensen zou veranderen.

Wolgang Cyrol CEO Neuro Socks , Skilegende Hans Enn, 2 minuten 2 miljoen, de leeuwenkuil, dragons' den

Wolfgang Cyrol (links) en mede-oprichter van Neuro Socks GmbH Hans Enn (rechts) tijdens hun optreden in het programma "2 Minuten 2 Millionen", de Oostenrijkse variant van ‘De Leeuwenkuil’ in Vlaanderen. Dit was de doorbraak voor een Europees succes van de Neuro Socks-producten.

Afbeelding Rechten © Gerry Frank 

 

Ondanks alle afwijzingen, zet de Oostenrijker toch door. In de zomer van 2017 komt het tot een persoonlijke ontmoeting tussen Wolfgang Cyrol en Gernot Faderbauer. Faderbauer heeft een koffer vol met neuro Socks bij. Deze sokken zetten het leven van Wolfgang Cyrol op zijn kop.

 

“Toen ging alles heel snel: Ik moest blootsvoets op de magische sokken staan - ik deed ze niet eens aan - en hij liet mij de stabiliteitstest ervaren. Onmiddellijk was er een explosie in mijn hoofd. Op dat moment wist ik dat ik met deze uitvinding het leven van miljoenen mensen positief kon veranderen”, vertelt Wolfgang Cyrol over de dag die alles zou veranderen.

 

Dat jaar richtte Wolfgang Cyrol Neuro Socks GmbH op en liet al het andere achter zich. Samen met zijn zoon Daniel en de Oostenrijkse skilegende Hans Enn brachten ze de Neuro Socks op de Europese markt. Voor de volhardende ondernemer was het vanaf het begin duidelijk: hij wilde met dit product op televisie komen om zo miljoenen mensen te bereiken.

 

Slechts twee jaar later, in februari 2019, zorgde een tv-optreden voor de doorbraak in heel Europa.

 

Twee jaar na de oprichting van het bedrijf Neuro Socks GmbH heeft Wolfgang Cyrol, samen met Hans Enn de jury overtuigd van deze unieke producten uit Canada in het tv-programma "2 Minuten 2 Millionen", de Oostenrijkse versie van "De Leeuwenkuil" (in Vlaanderen) en “Dragons’ Den” (in Nederland).

 

Het geloof en de overtuiging van de investeerder Katharina Schneider (Managing Director Mediashop GmbH) zorgde voor een stormloop van de Neuro Socks die tot op de dag van vandaag nog steeds voortduurt. Samen met haar en de onvermoeibare inspanningen van alle Neuro Socks-partners kon de missie van Jay Dhaliwal, die had gezworen zijn moeder en miljoenen mensen te helpen, met succes worden voortgezet.

 

Vandaag de dag is Neuro Socks één van de meest succesvolle bedrijven in Oostenrijk en heeft het al meer dan een half miljoen mensen geholpen om hun welzijn en kwaliteit van leven te verbeteren. En veroveren we nu Europa.

 

Naast de verkoop van hun eigen producten, is Neuro Socks nu betrokken bij tal van sociale projecten. Met de winst ondersteunt het actief families en verenigingen om de getroffenen te helpen een betere kwaliteit van leven en meer plezier te beleven.

Lees verder

 

Naar de Sokken Shop