Boomhi

Toppunt van duurzaamheid.

Met een knipoog naar moeder natuur.

 

Duurzaam voor onze planeet. De geavanceerde technologie,

die ons milieu bevrijdt van plastic en nieuwe bomen plant. 

Voor het goede gevoel en om iets terug te geven aan onze aarde.

Boomhi Sokken

 

Samen voor een gezonde planeet

Tijd om iets terug te doen. Duurzaamheid bij elke stap.

 

Er wordt gezegd dat bomen de longen van de aarde zijn en dat welzijn begint met diep ademhalen. Onze natuur heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad. Hoogtijd om iets terug te geven aan onze moeder aarde.

 

Met beide benen stevig op de grond en vooruitstrevend, richt Boomhi zich op welzijn op persoonlijk en mondiaal niveau. Met de Boomhi sokken is het onze missie om een ​​product aan te bieden dat helpt om waardevolle grondstoffen uit plastic afval te halen, enerzijds de wereldzeeën en ons milieu op een verstandige manier te ontlasten en anderzijds een boom te planten voor nog meer duurzaamheid.

 

Bewustzijn zonder compromis.

De nieuw ontwikkelde Elevated Mind Technology™ in combinatie met onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat u zich gelukkig kunt voelen terwijl u iets goed doet. Samen met onze partners hebben we duizenden plastic flessen uit het milieu gehaald en zijn we van plan meer dan 1 miljard bomen te planten.

 

Elevated Mind Technologie™

 

Wij geloven in welzijn en welzijn zonder medicatie, bijwerkingen of ingrijpende behandelingen. Samen met een team van toonaangevende geleerden en gezondheidsexperts werd onze Elevated Mind Technology™ geboren.

 

Deze technologie is in de zolen van onze sokken geweven in de vorm van een voelbaar patroon dat op dezelfde manier werkt als het HPT-patroon van Neuro Socks en op een heel natuurlijke manier gevoelens van vreugde, geluk en optimisme kan creëren.

 

Plastic een tweede leven geven.

 

Onze Boomhi-sokken zijn gemaakt van gemiddeld drie gerecycleerde plastic flessen, hetgeen betekent dat je met elk paar de hoeveelheid plastic afval in het milieu vermindert.

 

De reis begint met ons herstelproces, waarbij plastic flessen worden verzameld, schoongemaakt en naar onze recycling faciliteit worden gestuurd.

 

Hier worden ze omgezet in een hoogwaardig en duurzaam garen dat de Boomhi sokken hun onvergelijkbare comfort geeft.

 

Zelfs onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycleerde materialen en is het ons doel om bij elke stap het verschil te maken.
Bomen planten, hoe en waarom

 

Wij zijn van mening dat elk bedrijf zijn of haar verantwoordelijkheid moet nemen voor het milieu. We zetten ons niet alleen in om onze voetafdruk te minimaliseren, wij maken ook de aarde nog groener dan we hem aantroffen.

 

We planten bomen omdat ze de wortel zijn - in de ware zin van het woord - van een lange termijnimpact op het milieu. Een volgroeide boom neemt jaarlijks tot 10 kg CO² op, haalt de broeikasgassen uit de atmosfeer, gaat klimaatverandering tegen, bevordert de biodiversiteit en vermindert de kans op natuurrampen.

 

Het is ook geweten dat bomen positieve effecten hebben op de fysieke en mentale gezondheid van mensen over de hele wereld.

 

Ons doel is om één ​​miljard bomen te planten.

Om deze missie te volbrengen, werken we samen met One Tree Planted, een non-profit organisatie, die samenwerkt met lokale gemeenschappen in vier verschillende regio's over de hele wereld verspreid om wereldwijde herbebossing te stimuleren.

 

Lokale partners zorgen voor elk jong boompje en vervoeren het met de hand naar een voorbereide locatie. Wanneer het regenseizoen aanbreekt, worden de jonge bomen afzonderlijk geplant en wordt hun groei zorgvuldig gecontroleerd.

 

We houden het simpel: voor elk verkochte paar Boomhi-sokken, wordt een boom geplant.

 

Lees verder

 

Naar de Sokken Shop

Boomhi Sokken,

Boomhi Sokken

 

  • Elevated Mind-technologie voor een geluksgevoel
  • Gemaakt van maximaal 3 gerecycleerde plastic flessen
  • Elk gekocht paar = een nieuwe geplante boom.
  • Bijzonder zacht en comfortabel om te dragen
  • Ondersteuning van de voetboog
  • Antibacterieel  en vochtafvoerend

MATERIAALINHOUD: POLYESTER, Elastaan

Antibacterieel  

Boogsteun

Platte teennaad

Ademend

Versteviging achillespees 

Uitgerust met Elevated Mind-technologie