Elevated Mind Technology ™ is gebaseerd op meer dan 50 jaar neurowetenschappelijk onderzoek en ontworpen om u een gevoel van welzijn te bieden.

 

Elevated Mind Technology ™ creëert gevoelens

van vreugde, geluk en optimisme, dus je zet altijd

het juiste - of linkerbeen naar voren.

 

Elke dag verbeteren

 

Wij geloven in welzijn zonder medicijnen, bijwerkingen of invasieve behandelingen. Samen met een team van  thought leaders and health professionals van  wereldklasse werd onze Elevated Mind Technology ™ geboren.

 

Deze technologie is in onze sokken verweven in de vorm van een tactiel patroon, dat een neurale reactie in de hersenen teweegbrengt om op natuurlijke wijze gevoelens van vreugde en optimisme te creëren.

 

Met Boomhi is elke stap er een om te groeien naar een betere versie van jezelf - gelukkig, bewust en verbonden - en een naar een betere toekomst voor ons allemaal.

 

HOE WERKT HET

Activeer een reactie

 

Wanneer je Boomhi-sokken draagt, veroorzaakt contact met het EMT-patroon een neuroresponse die informatie van de receptoren onder aan je voeten naar je hersenen stuurt.

Beïnvloed het lichaam

 

Na het verwerken van die informatie, verspreidt het centrale zenuwstelsel commando's naar uw neurale netwerk, die verschillende functies in uw lichaam beïnvloeden - inclusief mentale toestanden.

Voel het verschil

 

Voel je onmiddellijk vreugdevoller en optimistischer. Haal diep adem, zet een voet naar voren en begin de dag met bewuste helderheid.

Feel Your Best With Boomhi