Green is a Given

Wij vinden dat milieubewustzijn een verwachting moet zijn van alle bedrijven.

We zetten ons niet alleen in om onze voetafdruk te verkleinen, maar ook om de aarde nog groener te maken dan we hem aantroffen.

 

Plastic een tweede leven geven

 

Boomhi-sokken worden elk gemaakt van gemiddeld drie gerecyclede plastic flessen, wat betekent dat je met elk paar je impact vergroot door de hoeveelheid plastic afval in het milieu te verminderen.

 

De reis begint met ons terugwinningsproces, waarbij plastic flessen worden verzameld, schoongemaakt en naar onze regeneratiefaciliteit worden gestuurd. Hier worden ze omgevormd tot een hoogwaardige en duurzame draad die Boomhi-sokken hun ongeëvenaarde comfort geeft. Zelfs onze verpakkingen zijn gerecycled

 

 

 

 

 

Waarom we bomen planten

 

Er wordt gezegd dat bomen de longen van de aarde zijn, en welzijn begint met diep ademhalen. We planten bomen omdat ze - letterlijk - de oorzaak zijn van een langdurige impact op het milieu.

 

Een volwassen boom neemt elk jaar tot 48 kilo CO2 op, verwijdert broeikasgassen uit de atmosfeer, gaat klimaatverandering tegen, bevordert de biodiversiteit en verkleint het risico op natuurrampen.

 

Het is ook bekend dat bomen een positieve invloed hebben op zowel de fysieke als de mentale gezondheid van mensen in gemeenschappen over de hele wereld.

Hoe we planten

 

Ons doel is om een ​​miljard bomen te planten. Om deze missie te helpen vervullen, werken we samen met One Tree Planted, een non-profitorganisatie die samenwerkt met lokale gemeenschappen in vier verschillende regio's over de hele wereld om te streven naar wereldwijde herbebossing.

 

Het proces verloopt als volgt: lokale partners verzorgen elke jonge boom en brengen ze met de hand naar een voorbereide locatie. Wanneer het regenseizoen aanbreekt, worden de jonge boompjes een voor een geplant en gecontroleerd terwijl ze volwassen worden.

 

We houden het simpel: voor elk paar Boomhi sokken dat wordt gekocht, wordt er een andere boom geplant.

Get Growing With Boomhi