Geworteld in Wellness Sokken die een groter gevoel van welzijn vanaf de grond opbouwen, voor jou en Moeder Aarde.

 

Gemaakt van teruggewonnen plastic flessen

In ons productieproces worden plastic flessen uit de oceaan gevist,  gerecycleerd en getransformeerd tot producten van hogere kwaliteit die langer meegaan.

Directe wellness die u kunt voelen

 

Boomhi sokken zijn gemaakt met Elevated Mind Technology ™, zodat je je meteen vrolijker, blijer en optimistischer voelt.

Voor elk paar wordt een boom geplant

 

Ons plantprogramma richt zich op wereldwijde herbebossing, waardoor schonere lucht en gezondere ecosystemen worden gecreëerd.

 

Impact doordrenkt met elke stap

 

Met onze voeten stevig op de grond en onze ogen gericht op de toekomst, centreert Boomhi welzijn op een persoonlijke - en wereldwijde - schaal.

 

Onze missie is om een ​​product te maken dat je helpt om je meest optimistische zelf te zijn, terwijl je ook plastic afval uit de omgeving verwijdert en een grotere bijdrage levert aan Moeder Aarde, boom voor boom.

 

 

 

 

Eindelijk een bewustzijn zonder compromis. Onze Elevated Mind Technology ™ gecombineerd met onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat u zich goed kunt voelen terwijl u goed bezig bent.

Samen met onze partners hebben we duizenden plastic flessen uit het milieu gehaald en hebben we ons gecommitteerd om tegen 2022 1.000.000 bomen te planten.